Har själv bara varit i Alanya, Kemer och Bodrum, vill inte direkt rekommendera något av dessa. Själv tycker jag följande orter verkar lockande: Cesme, Icmeler, Kas, Kusadasi, Side, Öludeniz. Vore kul om ni som läser detta o besökt något av resmålen kan kommentera o tipsa.

Har kollat lite och tycker att många kör med all inclusive i Turkiet, kan också konstatera att det verkar vara väldigt dåliga flygtider för dessa resmål, flyger dit på kvällen och tillbaka på kvällen/natten (gäller de flesta av resorna till Turkiet med Apollo, Fritidsresor, Ving). Men om detta inte gör något kolla Apollo; Side, Fritidsresor; Öludeniz och Kusadasi, Vingresor; Side.

Något bättre flygtider har Detur; hittade Icmeler 4/6 flyg ut 20.00 och hem 19:00. Turkietresor har ännu bättre flygtider, där har jag hittat till Cesme den 31/5 med flygtiden ut kl 15.10, tillbaka kl 6:45. De har också privata lägenheter att hyra.