Blev glad när jag idag såg att DNs reporter Annika Goldhammer skriver om ”Himmelska Zadar”, länk till det reportaget. Eftersom vi ska resa dit snart, se mitt tidigare inlägg, var det trevligt att få lite mer tips om resmålet.

En annan DN-reporter – Ove Säverman – beskriver här också ett ganska vanligt problem med Ryan Air – nämligen att det är näst intill omöjligt att ändra och rätta till om man t ex råkar skriva in fel passnummer, fel utgångsdatum för passet etc. när man bokar via nätet. Det finns alltså ingen möjlighet att från deras egen hemsida korrigera sådana här uppgifter! – Helt otroligt! Där framgår att det bara går att ändra genom att ringa speciella telefonnummer, dessutom funkar det tydligen inte att nå dessa telefonnummer under helgerna, ej heller finns något telefonnummer till Skavsta flygplats.

När denne reporter till slut inför avfärden (han blev dock tvungen att köpa en ny biljett) på Skavsta flygplats letar efter Ryanair upplystes han om att de inte har någon representant på Skavsta….När han beskrev vad som hänt för den påtagligt serviceintriktade damen säger hon att han lätt hade kunnat ändra passnumret där i servicecentret, öppet 03.30-22.00, telefon växel 0155-280400.
Konstigt att de inte kan upplysa om detta på hemsidan….

Har själv råkat ut för detta att jag skrev fel vad gäller ngn liten detalj i passuppgifterna men jag var ute i tid så jag ringde en vardag på det internationella telefonnumret för 25:-/minuten och fick det ändrat.
Så alla ni som åker med Ryan Air: Kom ihåg ovanstående telefonnummer till servicecentret, det underlättar mycket!