Totalt 700.000 besökare har jag idag uppnått sedan starten 2009!

Stort TACK till er alla!
…..Hoppas jag kan fortsätta att uppehålla ert intresse, trots att jag EJ är lika aktiv som andra resebloggare! (Det finns många superambitiösa och duktiga sådana, som lägger ut intressanta inlägg VARJE dag!)
…..För mig passar det bättre att enbart lägga upp inlägg efter nya resor, så det blir ca 3-6 ggr/år. Mitt sätt att nå reseintresserade har blivit att svara på mail, göra inlägg i olika reseforum och vara aktiv i FB-grupper om resor mm.
…..Och DET tycker jag fortfarande är jätteroligt!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är TandådalenslädeSIST2nov2019BC.jpg

Med dessa härliga gamla bilder (från 2009!) från ett snörikt Tandådalen
vill jag önska er alla en riktigt GOD JUL!
och ett GOTT NYTT ÅR!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Tandådalenmycketsnöträd2019.jpg
Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Tandådalenhusfrsidan2019.jpg
Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Tandådalenträdrev2019-1.jpg
Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Tandådalenfintljusrev2019.jpg
Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Tandådalenvattenträdrev20179FEBRbesk.jpg
Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Ellaframfspisen2017.jpg