Kategorier
Annat....

Hur man fixar sina digitalfoton proffsigare

Själv tycker jag det är jätteroligt att försöka fixa till mina digitalfoton så att de blir ännu bättre men för att kunna göra detta mer effektivt behövde jag mer kunskap om PhotoShops alla möjligheter. Det kanske är fler som känner som jag….
Så tack Gunilla som jag fick detta kanonbra tips från (via hennes dotter Louise som går på Webdesignkurs)!
Det var både enkelt och kul med denna ”gratis lära-sig-själv-kurs”
Så gå in här och titta och få inspiration!
www.moderskeppet.se/grunderna/

Av desires

Om mig!
Älskar att resa och haft förmånen att få uppleva 42 länder!
Hemsidan (desires.se) startade jag 2009!
Med många foton och resetips hoppas jag kunna inspirera andra till att ge sig ut i världen och få härliga reseupplevelser!

4 svar på ”Hur man fixar sina digitalfoton proffsigare”

Hej Desire! Jag jobbar med Lisa!! 🙂
Jag var i Sydafrika 5-21 april 2009 🙂 Den mest fantastiska resa jag gjort.
Först var vi i Pretoria några dagar, sen bilade vi genom Swaziland till Pongola bodde på ett game reserv där i 3 dagar, åter till Pretoria och sen vidare till Kapstaden. Vi lyckades både hinna med Soweto, aparteid museét, Hector Petersen museét, Mandelas hus vi gosade med lejonungar och klappade geparder plus att vi har haft turen att se svart noshörning det var riktigt coolt! För att inte glömma att nämna vingårdarna.. så läckra vinprovningar 🙂 ja det finns ju hur mycket som helst att skriva om detta härliga land. Gör en fin dag/ Åsa på Summit

Tack för tipset! Har lagt upp Photoshop i Favoriter och skall vid första bästa tillfälle se vad som händer med alla förevigade fotominnen.
Kul tidsfördriv, även nu när det blåser kallt runt torpknuten.

Roligt Berit att tipset kom till pass. Tycker det är roligt att sprida det goda man hittar.
Nu finns det massor med häftiga tyger i Rockhammar/nära Fellingsbro i Västmanland/ 25 sek metern…Louise o jag fyndande massor i helgen …Endast öppet lördag 7-16 söndag 9 – 16…..ett roligt turist mål i pytteliten bruksbygd

Vårtalet vid brasan i Valskog hålles av mig i år………..ännu oskrivet så nu blir det lite hett om öronen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av ExactMetrics