Kategorier
Hälsa

Skön taktil massage i Gränna

För mig som lider av fibromyalgi är det svårt att hitta massage som lindrar. Genom jobbet fick vi klassisk massage som jag provade ett flertal gånger. Men tyvärr ledde detta bara till mer värk så jag slutade med det. I helgen åkte vi till Gränna för att besöka våra gamla vänner Ann och Tord. Ann är numera certifierad massör i både taktil och klassisk massage, hon jobbar även med friskvård.

Ann som är en mycket omtänksam och gó tjej erbjöd sig att ge mig och Kenth massage. Hon har också mycket kunskap om vilken typ av massage som passar för olika människors behov – och rådde mig till att ta taktil massage, vilket jag aldrig testat tidigare. Taktil massage innebär att man ligger på en massagebänk som är uppvärmd med t ex en värmedyna. Man läggs om med handdukar och täcke för att begränsa kroppsuppfattningen då en kroppsdel i taget masseras, bara detta kändes jätteskönt! Sedan masserade hon önskade kroppsdelar med lugna, mjuka och varsamma händer. För mig var det en ljuvlig känsla, har aldrig upplevt så skön massage som denna! Jag kände mig så behagligt avslappnad efteråt – detta vill jag definitivt få uppleva igen! Så synd – för mig – att denna duktiga massör bor i Gränna. Men om någon av er som läser detta befinner sig i Gränna och blir sugen på massage, så rekommenderar jag er att ta kontakt med Ann Jonasson, Sano Natura, på Vättergatan 56 i Gränna (tel 0390-41419).

TACK för en underbar massage Ann – och för en jättetrevlig helg hos dig och Tord!

Av desires

Om mig!
Älskar att resa och haft förmånen att få uppleva 42 länder!
Hemsidan (desires.se) startade jag 2009!
Med många foton och resetips hoppas jag kunna inspirera andra till att ge sig ut i världen och få härliga reseupplevelser!

2 svar på ”Skön taktil massage i Gränna”

Tack för de fina orden du skriver om mig, jag blir väldigt glad att läsa dem det stärker mig i mitt fortsatta arbete. Kul att höra att du tyckte om det, synd att vi bor så långt från varandra. Du skulle behöva ha varje dag det är du värd.
Sänder här 2 namn på massörer som ger samma behandling i din närhet, de är med i samma förbund som jag kroppsterapeuternas yrkesförbund.
Helena Kristiansson Hägersten 0762-96 78 32
Gunilla Holmkvist 070- 200 55 27
kan vara värt att pröva kanske. Tack för en härlig helg tillsammans!!

Låter helt underbart med massage, finns det ingen annan som kan denna sorts massage i Stockholm. Värt att kolla upp!
Tack för goda klubbor…
Kram Lisa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av ExactMetrics