Kategorier
Resor

30.000 besök!

Idag är jag uppe i 30.000 besök till denna blogg!
ETT JÄTTESTORT TACK vill jag rikta till alla mina besökare!

Med detta nytagna foto vill jag önska er en skön höst! Kan ni även upptäcka det lilla ”föremålet” – som syns i vänstra delen av fotot – med anknytning till resor?? (då har ni bra syn!)
Själva reser vi snart till Kina och hoppas även kunna besöka den tropiska, vackra ön Hainan. I år har ön tyvärr drabbats av flera ovanligt kraftiga tyfoner, och hur läget är när vi kommer dit kan man ju inte veta…..

Av desires

Om mig!
Älskar att resa och haft förmånen att få uppleva 42 länder!
Hemsidan (desires.se) startade jag 2009!
Med många foton och resetips hoppas jag kunna inspirera andra till att ge sig ut i världen och få härliga reseupplevelser!

4 svar på ”30.000 besök!”

Stort Grattis till alla dina besökare. KUL!!! Att så många är inne och kollar men inte konstigt, du har så mycket bra att dela med dig av.
Kram Ann

Ja det är faktiskt häftigt!
Och för mig känns det allra roligast när jag får positiv feedback från människor som bott på ställen/lägenheter jag rekommenderat (och även tack från lägenhetsvärdar – som var fallet nyligen när de fått 120 förfrågningar på lägenheten i Vis – alla refererade till mig!)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av ExactMetrics