Kategorier
Resor

Östa gård – liten pärla i Sörmland!

Hade anledning att besöka fina Östa gård B&B i helgen. Gården som är från 1687 är mycket omsorgsfullt och vackert renoverad. Alla rum är smakfullt inredda i personlig stil med romantisk känsla. Vi fick bo på övervåningen i sidobyggnaden, i ett jättemysigt stort rum som gick helt i blått/vitt! Östa gård ligger i det lilla samhället Stallarholmen med närhet till värdshus, badstrand samt golfbana (5 km) – ett jättemysigt B&B som jag verkligen kan rekommendera!

Av desires

Om mig!
Älskar att resa och haft förmånen att få uppleva 42 länder!
Hemsidan (desires.se) startade jag 2009!
Med många foton och resetips hoppas jag kunna inspirera andra till att ge sig ut i världen och få härliga reseupplevelser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av ExactMetrics