Kategorier
Annat....

175.000 besökare!

Tack alla mina besökare – det känns fantastiskt för mig!

Efter denna långa och jobbiga vinter går vi äntligen mot
sommaren…..
hoppas på en lång, solig sommar i vårt vackra land!

Av desires

Om mig!
Älskar att resa och haft förmånen att få uppleva 42 länder!
Hemsidan (desires.se) startade jag 2009!
Med många foton och resetips hoppas jag kunna inspirera andra till att ge sig ut i världen och få härliga reseupplevelser!

6 svar på ”175.000 besökare!”

Hej Sandra!Tack så jättemycket för din kommentar, det finns inget som gör mig så glad som att få sådan uppskattning för min reseblogg! Om du tycker mina bilder är vackra när jag lagt in dem på denna sida, så skulle du se hur mycket bättre originalfotona är!! Mitt webbhotell – One.com – har ngt konstigt konverteringssystem som gör att bildkvaliteten blir väldigt mycket sämre när jag lägger in dem här. Jag har klagat mycket på det, men de kan inte fixa detta, vilket stör mig oerhört och leder till att jag blir superirriterad varje gång jag lägger in foton, och det är originalfoton som jag själv är jättenöjd med! Eftersom jag i nuläget ej kan byta webbhotell får jag stå ut med att mina foton blir så otroligt och obegripligt mycket sämre när jag lägger ut dem här. Det är alltså omöjligt att lägga upp dem i större format …….tyvärr!! Jag har nu även kollat in din blogg – jättetrevlig och mysig tyckte jag!

Tack för kommentaren och lyckönskningarna till fasterskapet! Om du tycker min trogne trunkbärare ser sliten ut efter vintern så beror det INTE på våra resor, det är när vi reser jag får uppleva en mycket mer avkopplad Kenth, och så har det alltid varit. Det är bara JAG som dokumenterar och fotar till denna blogg, han har inget med detta att göra…..Jag började med denna reseblogg för att ha något stimulerande att sysselsätta mig med när jag hamnade i ett – för mig – jobbigt sjukläge. Jag tycker det är superkul och mår bättre av att ha något som engagerar mig så mycket – det har gett mig så mycket positivt, som mitt ”nyfödda” fotointresse, samt trevliga mail från folk som uppskattar att jag ger reseråd (både här o i reseforum). SÅ – vad betr själva resorna kan du vara helt förvissad om att vi njuter båda två, vi älskar att resa – det är det som berikar vårt liv mest f.n. (förutom barn och barnbarn)! Kram

Bra jobbat Berit och dessutom lyckönskningar till ditt fasterskap. En liten Ester att glädjas åt till sommaren är inte det sämsta minsann. Var rädd om din trogna trunkbärare, jag tycker att han ser lite sliten ut efter vintern. Ni får inte glömma att ta er tid att njuta av platserna ni besöker så att det inte bara handlar om att dokumentera och fotografera. Ta det lugnt, Rom byggdes inte på en dag…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av ExactMetrics