Kategorier
Resor

En halv miljon besökare!


IDAG visar statistiken att jag uppnått 500.000 besökare! (sedan starten 2009!)

Jag är jätteglad och tacksam att så många uppsökt min sida!
Varmt
och Jättestort TACK till er alla!
(desires.se startade jag när jag ej kunde jobba som tidigare, och därför behövde ha något annat att engagera mig i. Idag kan jag säga att det är bland det roligaste jag gjort! Det har gett mig så mycket glädje, nya kunskaper och erfarenheter,
samt nya kontakter med andra reseglada människor! Foto har också blivit ett stort intresse, älskar att fotografera/redigera och lägga upp många bilder i mina inlägg!
namnet desires = mitt 2:a namn plus ett s, tyckte det funkade även på engelska.
För mig står ”desires” för längtan – att resa! (men visst misstolkas det ibland, vilket märks på en del ”suspekta” mail jag får….)

Att jag med denna roliga ”hobby” även lyckats nå ut till så många
– känns som en stor bonus för mig! En jätteskön sommar önskar jag er alla!

Av desires

Om mig!
Älskar att resa och haft förmånen att få uppleva 42 länder!
Hemsidan (desires.se) startade jag 2009!
Med många foton och resetips hoppas jag kunna inspirera andra till att ge sig ut i världen och få härliga reseupplevelser!

4 svar på ”En halv miljon besökare!”

Stort TACK Ove och Nabolina!
Så fint av er att ni ger mig så positiva kommentarer här, det värmer i hjärtat!
….Lite speciellt för mig, eftersom det varit möjligt att lägga mycket tid på detta, när jag ej kunnat jobba de senaste åren! Därför är jag glad att jag till slut hittade något som jag tycker är så roligt att ägna sig åt! Med ett stort reseintresse – och (numera) en passion för fotografering! – fungerar denna reseblogg som positiv terapi för mig!

Jag håller med Ove, stort grattis till en halv miljon besökare på din blog med utförliga beskrivningar och recensioner av alla era resmål, som ni har gjort. Starkt jobbat för det måste krävas en hel del planering före, under och efter resorna. Fotografierna är superba och proffsigt gjorda i mina ögon och texterna därtill är verkligen utförliga. Tack för underhållningen!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av ExactMetrics