Kategorier
Resor

Turkiet

Har själv bara varit i Alanya, Kemer och Bodrum, vill inte direkt rekommendera något av dessa. Själv tycker jag följande orter verkar lockande: Cesme, Icmeler, Kas, Kusadasi, Side, Öludeniz. Vore kul om ni som läser detta o besökt något av resmålen kan kommentera o tipsa.

Har kollat lite och tycker att många kör med all inclusive i Turkiet, kan också konstatera att det verkar vara väldigt dåliga flygtider för dessa resmål, flyger dit på kvällen och tillbaka på kvällen/natten (gäller de flesta av resorna till Turkiet med Apollo, Fritidsresor, Ving). Men om detta inte gör något kolla Apollo; Side, Fritidsresor; Öludeniz och Kusadasi, Vingresor; Side.

Något bättre flygtider har Detur; hittade Icmeler 4/6 flyg ut 20.00 och hem 19:00. Turkietresor har ännu bättre flygtider, där har jag hittat till Cesme den 31/5 med flygtiden ut kl 15.10, tillbaka kl 6:45. De har också privata lägenheter att hyra.

Av desires

Om mig!
Älskar att resa och haft förmånen att få uppleva 42 länder!
Hemsidan (desires.se) startade jag 2009!
Med många foton och resetips hoppas jag kunna inspirera andra till att ge sig ut i världen och få härliga reseupplevelser!

3 svar på ”Turkiet”

Efter Johannas kommentar om resesällskapet och att det naturligtvis påverkar hur man upplever resan vill jag tillägga att vi i Kemer hade otroligt roligt eftersom vi där träffade ett jättemysigt par, Yvonne och Lasse, som vi sedan både rest ihop med fler gånger och umgås med. Och alla 3 ställen jag varit på i Turkiet är helt OK att resa till, tycker bara det i nuläget finns så många fler ”nya” platser att besöka där.

Javisst, vi hade jättekul med er där, fast som du nog kommer ihåg hade vi ett litet h-e att hålla er undan ifrån alla så närgånget uppvaktande turkar som blev helt galna i dig och Lisa (inte så konstigt egentligen med två så jättesöta tonårstjejer). Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av ExactMetrics