Kategorier
Hälsa

Hälsovillan vid Mälaren

Blog Image

Tog söndagspromenaden igår utmed Mälaren via Kyrkhamn, Lövstabadet, golfbanan, kolonilotterna. En härlig väg som nog alla vi Viksjö-bor känner till.
Och vi uppskattar verkligen att vi har Mälaren så nära, bara 1 km härifrån!
Vid Kyrkhamn som ligger naturskönt vid Mälaren såg vi att de nu öppnat något som de kallar ”Hälsovillan”. Den gamla ingenjörsvillan (byggd 1892) är nu helt nyrenoverad. Kenth och jag gick in och tittade på det fina huset och tog därefter en kopp italienskt kaffe (mycket gott!) och hembakt bröd därtill. Detta intogs på verandan med utsikt över vattnet.
Det är en rad erfarna aktörer inom friskvård och hälsa som gått samman och nu ska driva detta. Så förutom att man kan promenera dit och njuta av naturen och fika där, har de också ett digert program med olika aktiva pass och behandlingar (man kan t ex prova yoga gratis, eller lyssna på föreläsning om KBT). Läs gärna mer om detta på deras hemsida www.halsovillan.se.

Av desires

Om mig!
Älskar att resa och haft förmånen att få uppleva 42 länder!
Hemsidan (desires.se) startade jag 2009!
Med många foton och resetips hoppas jag kunna inspirera andra till att ge sig ut i världen och få härliga reseupplevelser!

Ett svar på ”Hälsovillan vid Mälaren”

det verkar som ni har fått en skön plats att komma till och hämta nya krafter och träffa människor med stor erfarenhet om hur man ska ta hand om sig själv. Det behövs mer av det ”tyvärr” ska man kanske säga. Vi borde komma till insikt med det långt innan vi hamnar i ”ekorrhjulet”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av ExactMetrics