Kategorier
Annat....

Toyota Avensis säkraste bilen – igen!!!

När jag nu lyckats känna mig trygg när jag kör till andra sidan stan för att hämta det älskade barnbarnet på dagis (kände mig osäker i början…och gillade heller inte att köra Essingeleden med tät trafik) känns det också bra att jag kör den bil som utnämns som den säkraste i Sverige. Det är Folksams återkommande undersökning ”Hur säker är bilen” som visar att Toyota Avensis regerar när det kommer till säkerheten. Avensis placerar sig – återigen – som etta i säkerhetsklassen Grön+, vilket är den bästa klassen. (Efter den följer VolvoV70/S60/S80 och Saab 9-5.)

Av desires

Om mig!
Älskar att resa och haft förmånen att få uppleva 42 länder!
Hemsidan (desires.se) startade jag 2009!
Med många foton och resetips hoppas jag kunna inspirera andra till att ge sig ut i världen och få härliga reseupplevelser!

2 svar på ”Toyota Avensis säkraste bilen – igen!!!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av ExactMetrics