Kategorier
Annat....

Grattis min 1000:e besökare!

…….hade varit kul att kunna säga

Men tyvärr kan jag inte se vem som besökt min blogg som nr 1000 i ordningen. Däremot kan jag se hur många som varit inne och tittat på den och på 3 månader är jag nu alltså uppe i 1000 besök. Maj månad blev den bästa hittills med 450 besök! Jätteroligt! Men hoppas fortfarande på att någon för mig helt okänd läsare ska dyka upp och kommentera på denna blogg…..

(och en eloge till Synnöve som – helt otippat o. trots att hon har ett jobb som inte ger henne någon ”datorerfarenhet” – visade sig vara värsta datafreaken och var den första som vågade lägga in ett eget inlägg! Tack för det syrran!)

Blog Image

Buskpion i full blom som kan beskådas i Magnus och Lisas fina trädgård

Av desires

Om mig!
Älskar att resa och haft förmånen att få uppleva 42 länder!
Hemsidan (desires.se) startade jag 2009!
Med många foton och resetips hoppas jag kunna inspirera andra till att ge sig ut i världen och få härliga reseupplevelser!

4 svar på ”Grattis min 1000:e besökare!”

Vilken fin blomma. Märks att de som bor där har gröna fingrar. Har förövrigt hört att mannen i huset sägs vara väldigt händig. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av ExactMetrics