Kategorier
Annat....

Att våga

Hej Berit!

Här kommer ett inlägg från en för dig Berit, helt okänd person! Inbjuden av Gunilla – ja en helt fantastisk person – och lite nyfiken på vad detta kan leda till. Är inte alls van vid bloggande, även om jag ju förstått att det är populärt. En anledning till att jag inte gett mig in i bloggvärlden har varit tiden – hur ska man hinna med allt man är intresserad av och nyfiken på?

Skriver inte mer just nu. Ser fram emot att utforska din sida!

Anna i Ängelholm

Ett svar på ”Att våga”

Tack för det Anna! Jätteroligt att du tog dig tid att kolla min blogg och t o m gjorde ett inlägg! Hoppas du i fortsättningen kan hitta något som är intressant för dig att läsa här. Skriver mest om resor som du ser, men vill gärna ha med inlägg om allt som är viktigt och positivt i livet. ….och det som känns allra störst och viktigast för mig f n är barnbarnet som också är omnämnd ett flertal gånger (och just nu snusar gott här hemma hos oss, vi har glädjen att få ha henne här ibland vilket är underbart). Hoppas vi hörs mer framöver/Hälsningar Berit

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av ExactMetrics