Kategorier
Resor

Halkidiki!

Imorgon bär det av till Halkidiki!, vilket hotell du hittat mamma! Ska bli så skönt….

smileyLyxhotell byggt som en amfiteater ovanför stranden. Tre à la carte restauranger och en bufférestaurang, tre barer, nattklubb, biograf, tennisbana, inomhuspool med jacuzzi, spa, bastu och gym. Miniklubb för barn 4-16 år under juli-aug (engelsktalande personal). Stor sötvattenspool (1000 m2), med separat barnpool (200 m2) och pool för de minsta barnen (0-20 cm djup). Fria solstolar, parasoller och handdukar vid hotellets egen strand och vid poolen. Många olika sport- och kvällsaktiviteter. 1 km till den mysiga hamnstaden Nea Moudania. Begränsad lokaltrafik.

smiley

Måltider: Ultra All Inclusive. Frukost-, lunch- och middagsbuffé. Eftermiddagskaffe, snacks, kakor och glass. Pool- och strandbar kl. 10-18, pianobar kl. 17-01. Obegränsat med för friskningar, lokala och importerade drinkar kl. 10.00-22.00 samt öl/vin till maten. Nattklubb kl. 22.00-02.00. Fri minibar i rummen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av ExactMetrics