Kategorier
Barnbarn

Kolmården var jättetrevligt – och regnfritt!

Blog Image
Ville göra något annorlunda denna födelsedag så vi åkte till Kolmården med Lisa, Magnus och Ella. Trots att vi fortfarande har vår fantastiska Sydafrikaresa i gott minne uppskattade vi detta besök. Kolmården visade sig från sin bästa sida och vi kunde vistas ute båda dagarna utan minsta regndroppe.
Hade lite funderingar innan om ett så litet barn som Ella (2,5 år) verkligen kunde få ut något av detta. Men hennes upplevelse var underbart att få vara med om – hennes glädjeutrop, skratt och roliga kommentarer när hon såg alla dessa djur. Hoppade upp i famnen på mig när sälarna kom alldeles inpå henne (innanför glasrutan) men sekunden efter skrek hon ut: ”Var är sälarna momoj, jag ser dom inte nu, mäja sälar”.

Hon var alldeles till sig och ville aldrig åka därifrån. ”Ella inte åka hem, titta mäja djur på Kolgården” hörde vi från henne hela söndagen……
Ett litet tips bara: Förboka biljetterna till delfinariet så slipper ni köa in och får de bästa platserna i mitten, vi såg hela showen jättebra (fast enda stunden på 2 dygn som lilla barnbarnet tyckte att det blev lite för mycket ljud, mörkt och lite läskigt så hon passade på att sova en stund istället).

Av desires

Om mig!
Älskar att resa och haft förmånen att få uppleva 42 länder!
Hemsidan (desires.se) startade jag 2009!
Med många foton och resetips hoppas jag kunna inspirera andra till att ge sig ut i världen och få härliga reseupplevelser!

3 svar på ”Kolmården var jättetrevligt – och regnfritt!”

Stort tack svärmor för en fantastisk helg på Kolmården.
Superkul att se alla spännande djur , samt se lyckan och spänningen i Ellas ögon
God mat , och fint boende med utsikt över Bråviken gjorde inte saken sämre.

Tack snälla mamma för att vi fick uppleva Kolmården, super mysigt!
Massor av roliga djur, helt galet trötta var vi igår. Ella likaså, idag var hon trött men glad.
TACK!!!

Vi satt här i ösregnet i Viksjö och tänkte på dig och din familj. Mest på dig eftersom du fyllde år och ville uppleva ngt speciellt med Ella. OCH SÅ FICK DU DET! Vädermannen (eller qvinnan) gjorde undantag för det var din födelsedag och skänkte er en uppehållsdag. Kan du ha fått en bättre present?!?

Grattis i efterskott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av ExactMetrics