Kategorier
Resor

Halkidiki

Nu är vi hemma från vår underbara All inkl. resa. Hotellet var grymt, allt var ”gratis” inom hotellet. Ella åt glass varje dag och mamma o pappa drack drinkar. Vinet i Grekland är dock inge vidare men allt annat går ner :=)

smiley

Till mammas förtvivlan lämnade vi inte hotell området….hihi

Kram Lisa

Ett svar på ”Halkidiki”

Så här i efterhand inser jag att ni hade det så bra på detta fina hotell att ni inte hade någon anledning att se er om denna gång. Inte heller så lätt/roligt att åka runt med buss eller dyl med Ella (kommer ihåg hur dåligt hon mådde förra året i Kroatien vid både buss- och båttransporten då hon bara kräktes stackarn). Denna typ av hotell är nog jättebra för en familj med småbarn, så jag är glad att det blev en perfekt vecka för er på detta hotell! Kram/mamma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av ExactMetrics