Kategorier
Resor

Trosa var också skönt!

Tillbringade en vecka i hyrd stuga i Trosa (vid Krymla strax utanför). Jättesöt stuga med liten pool intill. Vi fick en skön och avkopplande vecka där med mestadels fint väder så det blev flera långpromenader, havsbad (ca 21 grader), poolbad och besök i den charmiga lilla orten Trosa. Att vi hade det så bra den veckan berodde också på att Lisa, Magnus och Ella bodde där några nätter och det är alltid så mysigt att vara tillsammans med dem och få njuta av Ella som sov på vårt rum och kom och gosade med oss på morgnarna och talade om hur mycket hon tycker om oss – det är högsta graden av livskvalitet för mig!!! Blog Image

Av desires

Om mig!
Älskar att resa och haft förmånen att få uppleva 42 länder!
Hemsidan (desires.se) startade jag 2009!
Med många foton och resetips hoppas jag kunna inspirera andra till att ge sig ut i världen och få härliga reseupplevelser!

2 svar på ”Trosa var också skönt!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av ExactMetrics