Kategorier
Annat....

Nu har jag haft 5.000 besökare till min blogg!

Har precis kommit över 5.000 läsare! smileyJättekul tycker jag – när jag startade denna blogg hade jag 300 läsare per månad – de senaste månaderna har ca 1.000 personer/månad hittat till min blogg, känner mig väldigt nöjd med det, kul för mig att läsarantalet ändå ökat så pass mycket!
(……..det är ju inte det viktigaste att så många som möjligt läser min blogg men det känns ändå lite mer stimulerande att fortsätta när antalet läsare ökar. Jag får dessutom fler och fler mail från folk som har frågor ang resor och det är också väldigt roligt för mig.)

Hoppas ni alla får en skön 1:a Adventshelg! Blog Image

Av desires

Om mig!
Älskar att resa och haft förmånen att få uppleva 42 länder!
Hemsidan (desires.se) startade jag 2009!
Med många foton och resetips hoppas jag kunna inspirera andra till att ge sig ut i världen och få härliga reseupplevelser!

2 svar på ”Nu har jag haft 5.000 besökare till min blogg!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av ExactMetrics