Kategorier
Resor

Snus med på resan?

Läste följande artikel:

http://www.aftonbladet.se/incoming/article347676.ab

Detta visste jag inte, då vi var på Island i våras. – Men det gick bra, ingen kollade mitt medförda snusförråd för en vecka. Appropå detta med olagligt och böter, så kom jag att tänka på att stolsgrannen på flyget hem (en lång, stor och mycket trevlig islänning) visade sig vara Islands polischef, på väg till en nordisk polischefskonferens. Han var som sagt mycket trevlig och delade med sig mycken kunskap om Island. När jag la´in snus och frågade om han ville ha, tog han tacksamt emot och berättade om det, som han tyckte, löjliga snusförbudet.

I vilket fall, så blev jag inte bötfälld utan delade brottet med polischefen…… (hoppas att han inte hamnar i klammeri med rättvisan nu)

/Tuwe

Ett svar på ”Snus med på resan?”

Skojigt Tuwe att du tar upp sådana här viktiga ämnen på min blogg, det kan nog vara intressant för många (alla!) snusande resenärer, och vilken tur att du klarade dig från böter…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av ExactMetrics