Kategorier
Resor

Bra väderprognos för hela världen!

Brukar själv alltid kolla lite på ngn väderprognos innan jag ska ut och resa, det finns ju många bra. Men skulle vilja rekommendera en som jag tycker är väldigt bra där du kan söka på vilken ort som helst i världen och får både 5-dygnsprognos och vädret för de närmaste 15 dygnen. Det är inte alltid det stämmer men så är det ju med alla prognoser, men tycker själv ändå att dessa prognoser brukar stämma någotsånär. (Förutom när vi var i Malta för många år sedan, och det regnade 400 mm på 2 dygn!!!!!!!!!!!!!!!!!) Här är sidan: http://www.accuweather.com

Av desires

Om mig!
Älskar att resa och haft förmånen att få uppleva 42 länder!
Hemsidan (desires.se) startade jag 2009!
Med många foton och resetips hoppas jag kunna inspirera andra till att ge sig ut i världen och få härliga reseupplevelser!

Ett svar på ”Bra väderprognos för hela världen!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av ExactMetrics