Kategorier
Annat....

Viraltrafik kan leda till många besökare till din hemsida eller blogg

VIRALTRAFIK fick jag kännedom om när jag sökte bra sidor att pinga min blogg för att få fler besök. VIRALTRAFIK behöver endast besökas en gång och genom några enkla steg ska man sedan automatiskt få fler besökare till sin blogg eller hemsida, så det tyckte jag var värt ett försök.
Här är länken som du använder om du vill nyttja denna tjänst (och samtidigt hjälpa mig att starta upp detta). http://www.viraltrafik.se/?desires

Av desires

Om mig!
Älskar att resa och haft förmånen att få uppleva 42 länder!
Hemsidan (desires.se) startade jag 2009!
Med många foton och resetips hoppas jag kunna inspirera andra till att ge sig ut i världen och få härliga reseupplevelser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av ExactMetrics