Kategorier
Resor

Grimsholmen jättemysigt B&B i Falkenberg!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 2020stengrinden.jpg

 Detta underbara B&B – Grimsholmen – är jag verkligen glad att jag hittade (via nätet)! Vi var bjudna på 60-årsfest hos goa ”gamla” vänner i Falkenberg. Så redan i mars började jag leta efter något trevligt ställe att övernatta på i närheten av Falkenberg. Jag hittade då detta fina ställe – Grimsholmen – som ligger vid havet ca 5 km söder om Falkenberg på den gamla kustvägen mot Halmstad. Grimsholmen är idylliskt beläget mellan två naturreservat i ett öppet landskap.

Grimsholmen drivs av Christina och Carl, som verkligen gör allt för att du ska trivas! Det vackra huset nedan bor de själva i. Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 2020ägarnahus.jpg

Vi blev så personligt och vänligt bemötta av värdparet Christina och Carl! Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 2020Grimsholmenvärdparet-kopiera.jpg

Själva bodde vi i ett av deras dubbelrum, men det finns även lägenheter och stugor att hyra. Alla rum är personligt, ljust och trevligt inredda! Samtliga har även egen ingång från trädgården och egen uteplats med trädgårdsmöbler och grill.
Väldigt avslappnande att sitta ute och njuta av den vackert anlagda trädgården! Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 2020jagutanförhus.jpg

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 2020Grimsholmenhus.jpg

 

Via strandängarna kan du promenera till klippor och fina stränder! Att cykla på småvägarna i denna vackra lantliga miljö är också härligt!  

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 2020Grimsholmenträdgrind.jpg

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 2020stugor.jpg

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 2020Grimsholmenhavsten.jpg

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 2020vägenutanför.jpg

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 2020klipporstugahåll.jpg

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 2020sanddyner.jpg


Frukostbuffén!! (som var uppdukad i ateljén) var en av de bästa
jag någonsin ätit! Så välsmakande och varierad ….med Christinas hembakta goda frukostbröd, nybakad kaffekaka varje dag, hennes egna marmelader (rödbetsmarmelad, bananmarmelad etc) och gurkinläggningar. Så det blev något man såg fram emot varje morgon! 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 2020Grimsholmenfrukostrummet.jpg

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 2020flagganhörnhuset.jpg

 

Grimsholmen är öppet året om, men vill ni vara säkra på att få bo här under sommarmånaderna ska ni boka i god tid innan, för stället är populärt. Vi träffade flera som var där för 2:a och 3:e gången, ett par skulle bo där i 3 veckor. Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 2020Grimsholmenvattenstenar.jpg

Några som åker till detta område vill kanske också passa på att besöka Gekås i Ullared. Det ligger bara ca en halvtimmes bilresa härifrån..

Av desires

Om mig!
Älskar att resa och haft förmånen att få uppleva 42 länder!
Hemsidan (desires.se) startade jag 2009!
Med många foton och resetips hoppas jag kunna inspirera andra till att ge sig ut i världen och få härliga reseupplevelser!

3 svar på ”Grimsholmen jättemysigt B&B i Falkenberg!”

Tack snälla ni för den fina kommentaren!
Javisst har vi haft en underbar sommar, när Kenth hade sin första semesterperiod var det ju kanonväder hela tiden, 30 grader och bara sol, så det var tur! Senaste veckan har det varit lite mer regn och ostadigt här också.
Ska snart upp till Dalarna och bo där med dotterns familj och få njuta av barnbarnen flera dagar!!! Sedan fira svågerns 70-årsdag i Solvarbo, ska bli jättetrevligt det med!
Vi kommer definitivt återkomma till ert underbara B&B, det var så skönt att börja semestern på ett så mysigt och rogivande ställe. Förstår att ni har väldigt trevligt med era gäster från när och fjärran, det måste vara stimulerande och spännande att få lära känna folk från hela världen på det sätt ni gör! Ha en fortsatt underbar sommar ni med så hoppas vi verkligen att vi ses framöver!
Kram/Berit och Kenth

Tack så otroligt mycket för att Du delar med Dig av alla Dina tips och inte minst tusen tack för Dina vänliga ord om vårt lilla B&B på Grimsholmen!
Vi har njutit (och njuter fortfarande) av en helt underbar sommar tillsammans med alla våra gäster från när och fjärran. Det blir ofta spännande och intressanta samtal vid frukostbordet. Idag blåser det friska vindar över havet och för första gången på flera veckor regnar det rejält. Det är bra för den nya ”rådjursfria” trädgården vi försöker anlägga. Carl är ständigt där och påtar. Själv har jag satt en plåt med vaniljbullar på jäsning. Tänkte överraska våra boende gäster med lite eftermiddagskaffe i dag. Ha en fortsatt skön sommar! Kram Carl och Christina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av ExactMetrics