Kategorier
Resor

Side – Turkiet

Vi har just landat ifrån Turkiet och Side. Ett perfekt resmål med barn. Vi har två barn,
2 år och 5 år. Vi bodde på Sunwing Resort Side West, ett perfekt hotell som har allt en barnfamilj behöver på en resa. Och en fräsch lägenhet med jättesköna sängar!

Alla i familjen blev nöjda. smiley

Hotellet har 2 barnpooler samt en stor vuxenpool. Flera roliga aktiviteter i poolerna fanns om man ville. Vattenpolo/Vatten aerobic och barnrutschkanor!

Bara 200 meter till stranden som var lång och fin. Det var dock varmt i sanden så badtofflor eller sandaler krävs. Varmt i både luften och vattnet, ca 38 grader i i luften och 26 i vattnet. Underbart tyckte jag, då det fläktade hela tiden.

Det fanns gym och flera sportklasser tex. cross/core/zumba etc. för den som vill träna på sin semester, ta med SATS-kortet så tränar ni gratis.

För barn och ungdomar fanns också aktiviteter som ministars/piratjakt/Lollos födelsedagsfest etc. All information finns på; www.ving.se

Lollo och Bernie är dessa två varelser som barnen älskade!

4 svar på ”Side – Turkiet”

Hej Linda,Skönt med bokad resa! Nej det är inte långt till stranden, kanske behövs vagn till 1 åringen dock, men hotellet har vagnar om ni vill hyra. Vad kan det vara 200 meter? Det finns en gångväg där jag gick/sprang längst stranden, asfalterad väg utan bilar. Dock var det så varmt när vi var där att turerna inte vart så långa men ni åker bättre tid.Beach club:en var egentligen hotellets egna restaurang på stranden, samma typ av mat och buffématen till barnen var gratis. Inga pengar behövdes då allt kunde skrivas upp på rummet. Alla hotell verkade ha egen Beach Club, lite trist kanske.Ett annat tips på shopping var runt hörnet upp från hotellet en stor gata med massor av shopping, ni behöver inte åka till marknaden då samma saker finns ovanför hotellet.Ha en skön resa!/Lisa Ha en super resa!

Hej Så kul att läsa om er semester i Turkiet. Jag har just bokat resa på samma hotell i månadsskiftet sep/okt. Vi är två barnfamiljer med barn i åldrarna 1 år – 9 år. Var lite orolig att det skulle vara långt från stranden och att vägen dit skulle vara lite bökig…Men så verkar det inte vara enligt ditt inlägg?. En annan fundering; finns det en gångväg utmed stranden där man kan springa eller promenera?? Och hur var beach club:en som resebyrån skriver om?Tack för ditt reflektion!MvhLinda

Hej Så kul att läsa om er semester i Turkiet. Jag har just bokat resa på samma hotell i månadsskiftet sep/okt. Vi är två barnfamiljer med barn i åldrarna 1 år – 9 år. Var lite orolig att det skulle vara långt från stranden och att vägen dit skulle vara lite bökig…Men så verkar det inte vara enligt ditt inlägg?. En annan fundering; finns det en gångväg utmed stranden där man kan springa eller promenera?? Och hur var beach club:en som resebyrån skriver om?Tack för ditt reflektion!MvhLinda

Tack dotter min för ditt inlägg! Kul att ni hade det bra hela familjen på detta hotell!Verkar passa barnfamiljer perfekt då! Kram/mamma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av ExactMetrics