Kategorier
Resor

150.000 besökare!

Stort TACK!

till alla som
besöker denna sida – Jätteroligt att SÅÅ många hittat hit!

Jag är också väldigt glad för att jag just nu ligger på
pagerank 3Google’s rankingssystem för hemsidor (från 1-10)!
Detta gör att ”desires” numera syns bättre vid googlesökningar!
Exempel på hur de rankar några välkända hemsidor:
– Facebook 9, Twitter 10, Aftonbladet 7, Blondinbella 5
– Sydafrikaresor 3, Apollo 5, Ving 6, Reseguiden 6

Vår vackra huvudstad i vinterskrud!

Av desires

Om mig!
Älskar att resa och haft förmånen att få uppleva 42 länder!
Hemsidan (desires.se) startade jag 2009!
Med många foton och resetips hoppas jag kunna inspirera andra till att ge sig ut i världen och få härliga reseupplevelser!

4 svar på ”150.000 besökare!”

Grattis på dig smileyDet är alltid lika kul att läsa här på din blogg och att du får sådan respons på din sida.Själv tipsar jag alltid vänner och bekanta som ska ut och resa att gå in här för att få lite tips. Hoppas ni alla mår bra i den härliga vintern. Kram

OJ………..tack så jättemycket!! Det värmer verkligen i hjärtat att få så mycket beröm från en för mig okänd person. Hoppas jag kan fortsätta leva upp till detta!

Grattis Berit till dina många läsare, varav jag tillhör en intresserad deltagare. Inte nog med att du, och dina medresenärer, skriver högintressanta reseupplevelser och bedömningar utan att man också kan glädja sig åt alla dessa fantastiska foton. Alla platser som har omtalats eller beskrivits/besökts har så vackra och smakfulla bilder att man blir djupt imponerad. Idag, när vi alla har tillgång till media i olika former, så blir man ofta bortskämd med bildmotiv och kvaliteter men det är fortfarande en fröjd att få delta i din reseblogg. Hoppas att hälsan står dig och din medpassagerare bi nästa år så att man får vidga sina vyer allteftersom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av ExactMetrics