Kategorier
Resor

Flyger billigt till Kroatien med Ryan Air!

Flög för första gången med Ryan Air till Sardinien (Alghero) i somras. Betalade ca 2.000/per person då totalt vilket ju är billigt! Deras plan är väl inte lika bekväma som vanliga charterflyg, trångt för benen, typ ”plast”-klädsel i sätena och inte så välstädade men helt OK för kortare flygresor tycker jag.
När jag såg att Ryan Air nu också flyger till Zadar i Kroatien gick jag in och kollade, denna gång slutade flygpriset på ca 900:- per person tur och retur, väldigt billigt alltså!! Ska åka dit i oktober för att vandra i vacker natur och koppla av. Vi vill uppleva ”Plitvicesjöarna” som nog är den mest kända av alla nationalparker där. Vill också vandra vid ”Paklenica” som ligger närmast Zadar samt ”Krka” som sägs vara en av de vackraste. (Det kanske bara blir ngn av dem – hur många och långa vandringar det blir beror också på hur jag mår då…) Som vanligt har jag förbokat en fräsch lägenhet med havsutsikt – på ön Pag. Lägenheten kostar för 2 personer endast 25 EUR/dygn, vilket är extremt billigt även för Kroatien. Men det är ju lågsäsong i oktober. Totalpriset för denna resa blir då 1.900:- per person (flyg + boende) en vecka, otroligt billigt alltså!
Fotot nedan: Krka nationalpark där det också är tillåtet att ta sig ett dopp i de svalkande vattenfallen.

Blog Image

Av desires

Om mig!
Älskar att resa och haft förmånen att få uppleva 42 länder!
Hemsidan (desires.se) startade jag 2009!
Med många foton och resetips hoppas jag kunna inspirera andra till att ge sig ut i världen och få härliga reseupplevelser!

4 svar på ”Flyger billigt till Kroatien med Ryan Air!”

Hej , vi åker den 29 sep 2010 en vecka hotell vid havet med All inclusive en vecka för 2 per 3400kr för oss två.
Flyg ca 1000:- för två pers med en resväska så totalt 4400:- det är billigt. Ryain air.

Hejsan!
Det låter ju otroligt billigt, men guben vill ju inte. Vet inte vad han är ”rädd” för.Kan kanske tjata mera. Trägen vinner,sägs det ju.
h’lsn Elisabet B

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av ExactMetrics